Anders “Anden” Matthesen

24. januar 2020

Matthesen liner op til et helt intimt og tæt på show på PANGEA. Han er Danmarks ubetinget største komiker og har i årtier fået danskerne til at rulle rundt på gulvet af grin. Anden har skabt mindeværdige oplevelser, som vi stadig, dén dag i dag kigger tilbage på og trækker på smilebåndene over. Nu har du muligheden for at opleve ham helt eksklusivt og tæt på.

Anders står bag mange genialiteter. Hans shows ”Anden på Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Andens Matthesen Vender Tilbage”, hans film, radio og tv, som ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og ”Jul På Vesterbro”, som alle sammen er blevet kæmpe anmelderroste successeer.

Køb billet Menu

Sko & Torp

Sko & Torp – 27. marts 2020

Glæd dig til at den danske poprock-duo, Sko/Torp, inviterer indenfor til eksklusiv dinnerkoncert i akustiske rammer på Pangea. Her vil du bl.a. genopleve kæmpehits, som bl.a. ”On a long lonely night”, ”Glorious Days” og ”Familiar Roads”, som bliver levereret varmt og ærligt.

Mon ikke vi også får et par enkelte fortolkninger fra TV2 programmet “Toppen af Poppen”, som Søren Sko deltog i sidste år.

Køb billet

Rasmus Walter

Rasmus Walter – 30. oktober 2020

Sangeren kommer og viser en mere intim side af hans musik med akustiske versioner af ”Endeløst”, ”Verden i Stå” og ”December December”, samt hans seneste soloudspil ”Heart of Stone” og ”Lost in the Moment”. Vi får indblik i hans eftertænksomme lyrikunivers, hvilket giver hans musik et andet udtryk end tidligere set og hørt. Der vil være masser af nærvær og historiefortællinger fra de mange ture på landevejene og fra hans privatliv – en mere intim side af Walters musik.

For billetter inkl. middag er der adgang kl. 19.00
For billetter inkl. snacks er der adgang kl. 21.00
For billetter kun til show er der adgang kl. 21.00

Koncerten starter kl 22.00

Køb billet