PANGEA HOLDER SOMMERFERIE FRA UGE 28 TIl OG MED UGE 30!

Forbered jer på et brag af en fest, når vi er tilbage lørdag den 3. august med Palma Nights.
Book bord allerede nu!

I den perfekte kombination af stilarter, bærer Pangeas indretning præg af mid-century design og marokkansk-spansk ekstravagance. Med indendørs orangeri, hvor den grønne oase vil tage imod dig, inviterer vi indenfor til en uforglemmelig aften.

Pangea er et kulinarisk univers, der med sine unikke og autentiske detaljer, danner en hyggelig ramme for din social dining oplevelse. For at sikre dig en velsmagende middag inspireret af middelhavslandene, bliver køkkenet styret af Anders Jeppesen fra Copenhagen Concepts, som blandt andet står bag restauranterne MASH og Bistro Sommelier. 

På Pangea ønsker vi at gøre traditionen social dining til en oplevelse, og med mange små retter skaber vi et hyggelig samvær omkring middagen kombineret med vores farverige cocktails eller vine, der er håndplukket til menuen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber du vil lade dig forføre af Pangeas univers, der indbyder til en uformel og intim stemning i unikke omgivelser, som du ikke finder andre steder i Danmark. 

Pangea har åbent hver lørdag. Seating mellem klokken 19:30 og 20:00.

Ønsker du at booke et bord?

Du har din bordreservation frem til klokken 22:30. Herefter er det muligt at forlænge bordreservationen mod et minimum forbrug ved bordet. Ønsker du ikke at forlænge din bordreservation forbeholder vi os retten til at afsætte bordet til anden side.

Ved booking af bord reserverer vi et depositum på 395,- pr person.
Beløbet betales først på selve aftenen! Ved afbestilling mindre end 24 timer før din bordreservation opkræver vi det fulde depositum.


Kan du ikke booke på det ønskede tidspunkt?
Så er det desværre fordi vi har fuldt booket. Forsøg eventuelt med et andet tidspunkt for seating ellers skriv til pep@pangeacph.dk såfremt der kommer aflysninger på dagen.


Book her

Private Dining

Ønsker du en mere intim middagsoplevelse for dig og dit selskab, så kan vi tilbyde Pangeas eksklusive lokale på første sal, hvor der er lounge med sofaer og pejs. Lokalet er ideelt til private arrangementer, forretningsmøder og bestyrelsesmiddage.

Private dining tilbydes fra 18 personer og op til 28 personer.

Private dining

Dinner shows

Mads Langer

13. september 2019, kl. 19.00

Den karismatiske singer-songwriter fra Skive, Mads Langer, åbner op for Pangeas nye musikkoncept. Mads har siden den spæde start vendt op og ned på det danske musiklandskab med en stærk placering øverst på alle hitlister, med numre som ”Flawless”, ”3AM” og ”Tunnelvision”.

Siden hans medvirken i TV2 programmet Toppen af Poppen i 2012, er Mads for alvor blevet kendt i den brede befolkning, hvor han sang ”Overgi’r Mig Langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Glæd dig til at opleve rent talent, samt sjove anekdoter fra Mads’ liv til intimkoncert på Pangea.

Køb din billet her

Tim Christensen

25. oktober 2019, kl. 19.00

Oplev Dizzy Mizz Lizzy sangerens akustiske versioner af hans egne numre som ”Right Next To The Right One” og ”Superior”, når han besøger Pangea til intimkoncert.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. Tims solokarriere blev kickstartet med hans album ”Secrets On Parade” i 2000, hvor singlen ”Love Is a Matter Of…” og ”Right Next To The Right One” indgik. 

Sangene, stemmen og hele Tims musikalske talent er en oplevelse i sig selv og bliver leveret helt nøgent og akustisk.

Køb din billet her

Anders “Anden” Matthesen

24. januar 2020, kl. 19:00

Anden aka Anders Matthesen liner op til et helt intimt og tæt på show på Pangea. Anders Matthesen er Danmarks ubetinget største komiker og har i årtier fået danskerne til at rulle rundt på gulvet af grin og skabt mindeværdige oplevelser, som vi stadig, dén dag i dag kigger tilbage på og trækker på smilebåndene over – og du har nu muligheden for at opleve ham helt eksklusivt og tæt på.

Anders står bag mange genialiteter, som hans shows ”Anden på Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Anders Matthesen Vender Tilbage”, hans film, radio og tv, som ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og ”Jul På Vesterbro”, som alle sammen er blevet kæmpe anmelderroste successeer.

Køb din billet her

Adresse

Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund
Telefon 31 70 00 46
booking@pangeacph.dk

Åbningstider

Pangea har åbent hver lørdag

Køkken 19:00-20:30

Natklub 22:30-04:00

WE’RE LOOKING FORWARD
TO SEEING YOU